Nové haly na pražském výstavišti

31.10.2012
<p>Dne 12. října 2012 byl zahájen provoz nových veletržních hal v areálu PVA EXPO PRAHA. Dvě haly o celkové ploše 8200 m2 jsou nyní nejmodernějšími veletržními prostory v Praze.</p>

Haly jsou vybaveny moderním plynovým vytápěním s cirkulací teplého vzduchu, normovaným osvětlením a nejmodernějšími prvky protipožární ochrany. Nosné ocelové rámy jsou dimenzovány na přitížení až 100 kg na 1 metr délky a umožňují tak bezproblémové zavěšování různých konstrukcí podle potřeb vystavovatelů. Obě haly jsou propojeny vstupní halou o rozloze 1 600 m2, kde bude umístěno zázemí potřebné pro konání veletržních, sportovních, kulturních i společenských ak­cí.

První akcí v nových halách byl ve dnech 17.–19. 10. 2012 veletrh FUTURE SOLDIER, který prověřil všechny deklarované parametry veletržních hal. Kromě obvyklých veletržních expozic zde byly umístěny i velmi rozměrné prvky armádní techniky. Náš tým správy areálu PVA EXPO PRAHA je připraven poskytnout vám nejen podrobné informace o všech technických parametrech nových hal, ale umožnit vám i osobní prohlídku veletržního areálu a vysvětlit všechny možnosti a výhody jeho využití. Základní údaje o všech veletržních halách výstaviště PVA EXPO PRAHA najdete také na www.pvaexpo.cz.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu