Zavíračka Lipna a Špičáku 2012

24.10.2012
<p>Čas je neúprosný a zima klepe na dveře. Rozlučme se tedy společně tento víkend 27.-28.10. s oběma šumavskými bikeparky na české straně.</p>

Bikepark Lipno pojede celý víkend od ranních 10 hodin až do tmy, a to za speciální cenu jen 100 Kč na celý den. Kromě pohodového ježdění se můžete v sobotu ve 14 hod. zúčastnit pokusu o vytvoření nejdelšího bikového vláčku, jaký Bikepark Lipno kdy zažil! Následovat bude Dirt Jam na spodních lavicích.

Událost na facebooku: http://www.facebook.com/…65057786533/

Video z dubnové otvíračky Bikeparku Lipno: https://vimeo.com/41574167

Inspiraci k bikovému vláčku shlédněte zde :

Whistler A-Line Mega Train

Bikepark Špičák protáhl poprvé svůj provoz až do konce října. Tento poslední říjnový víkend se naposledy rozjede lanovka pro bikery i pro pěší. V průběhu letošní letní sezony se díky jednáním s CHKO Šumava podařilo prodloužit provoz bikeparku a lanovky o měsíc a půl. Díky tomu mohli ještě v letošním roce umožnit bikerům využití bikeparku v podzimních víkendech. Zároveň příští letní sezona bude moci začít víkendovým provozem již od 1. června, což je o dva týdny dříve, než bylo možné doposud. Přípravy na letní bikerskou sezonu jsou v plném proudu už nyní. Bikepark připravuje opět spolupráci se sousedním Geisskopfem, jízdenku Gravity Card, nová kola do půjčovny a mnoho dalších věcí. Přijeďte se tedy rozloučit s bikerskou sezonou do KONA Bikeparku Špičák, který se nově už 1.června 2013 bude těšit na všechny při otvíračce.

Petr Štuka

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu