Vytáhni kolegy do práce na kole

6.4.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-04-06T16:05:25 --> <p><strong>Celostátní kampaň Do práce na kole, vyhlášená iniciativou Auto*Mat, bude po loňském úspěchu probíhat nejen v Praze, ale také v Brně, Liberci a v Pardubicích. Účastníci se mohou registrovat do 30. dubna na webu <a href="http://www.dopracenakole.net">www.dopracenakole.net</a> a vyhrát hodnotné ceny. Titul Cyklozaměstnavatel roku získají v každém městě firmy, které své zaměstnance v dojížďce na kole podpoří. </strong></p>

„Například umístí před své sídlo cyklistické stojany nebo zavedou finanční odměny pro zaměstnance dojíždějící na kole,” vysvětluje Vít Masare. Hodnotit se budou i videa, fotografie či další způsoby kreativní dokumentace cyklodojížďky do práce, které mohou soutěžící vytvořit.
Každý týden budou náhodně losováni z týmů, které v uplynulém týdnu absolvovaly více než dvě třetiny svých cest do práce na kole, výherci hodnotných cen. Soutěžní část kampaně probíhá od 2. do 31. května. Ve čtvrtek 7. června je pro účastníky připraven závěrečný společenský večer s kulturním programem na terasách Garáží Slovan mezi Státní operou Praha a severojižní magistrálou.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu