Festival Cyklocestování na veletrhu Bike Brno již tento víkend

8.11.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-11-09T12:24:30 --> <p><strong>I letos se v rámci prestižních sportovních veletrhů na brněnském výstavišti uskuteční oblíbený a úspěšný festival Cyklocestování, jehož hosté vás zavedou do všech koutů světa a společně s nimi budeme putovat v sedle kola a poznávat svět.</strong></p>

Největším lákadlem 13. ročníku Cyklocestování je bezesporu projekce světoznámých cyklocestovatelů z Francie manželů Hervéových, kteří se čtrnáct let toulali po světě na kole. Při expedici se jim dokonce narodila dcera, s níž cestovali až do doby, kdy musela do školy. Nenechte si ujít tuto zcela ojedinělou projekci, která je mimo jiné premiérou ve střední Evropě.
Festival bude plný dalších premiér, první den to bude promítání druhé části diashow o půlročním cykloputování Renči a Martina Stillerových Amerikou a multimediální projekce o cestě Slávky Chrpové a ebicyklistů v čele s Jiřím Grygarem po stopách Milana Rastislava Štefánika do Francouzské Polynésie. Druhý den pak bude novinkou jedinečná a dobrodružná cesta Ugandou, Rwandou a Burundi Jirky Boška a Terezy Šírové. Promítat budou také manželé Vackovi, kteří se vrátí z expedice Trans Asia přímo na veletrh a rozbijí stan ve stánku vydavatelství Vpress. Aktuální program, který došel lehkých změn od uveřejnění v č. 10 najdete na www.Cyklocestovani.cz.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu