Je to závod, není to závod. Je to výzva!

18.7.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-07-18T14:48:41 --> <p>Na start tohoto závodu můžete vyrazit kdykoliv, trasu si nejpve můžete projet, třeba s rodinou na výletě a pak se vydejte do souboje s časem. Ovšem nebojujete jen s časem, nebo jak se familerně říká s esebou samými, bojujete se soupeři, kteří již závod absolvovali před vámi či vyrazí někdy po vás. Časy vás všech se zaznamenávají, pořadí se vyhodnocuje. Jděte do toho.</p>

Výhodou je, že nemusíte být na startu v danou hodinu a den. Zazávoďte si kdykoliv. Výhodou také je, že nepotřebujete rozhodčí, regulovčíky, sponzory, peníze a hlavně davy lidí. Kdo nezávodí jen proto, že nesnáší davy, masu a stádnost, tady nachází výzvu šitou přímo na míru. Stačí, když si zazávodíte cestou na dovolenou nebo v průběhu násvštěvy známých, nemusíte závodu objetovat celý den a víkend, nemusíte šidit rodinu, trhat se z práce. Je to tak snadné a má to tolik výhod – to je Virtual Cup. A je to také spravedlivé. Sami sledujte své pořadí, svůj čas a závoďte koneckonců opravdu i se sebou samými.

Nicméně skutečné pořadí bude na konci roku vyhodnoceno a vítězové budou odměněni cenami od sponzorů, mezi nimiž nejvýše sídlí Škoda Auto a Garmin. Jedinou podmínkou účasti je vybavení navigací a zaregistrování na stránkách Virtual Cupu.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu