27.12.2017

Další hvězda pod křídly KALAS Sportswear

S obrovským potěšením oznamujeme, že jsme na další tři sezony podepsali smlouvu s týmem Corendon-Circus. Jedná se o belgický cyklokrosový tým, který do nynějška fungoval pod názvem Beobank-Corendon a na jehož soupisce se nachází jméno jedné z největších hvězd současné cyklistiky Mathieu van der Poela. Tento všestranný cyklista představil své ambiciózní plány pro nadcházejících 3 roky a firma Kalas mu bude oporou na jeho nelehké cestě.

 

„Nadcházející tři sezony se budu věnovat jak cyklokrosu, tak horským kolům. Na silniční cyklistiku bych se chtěl zaměřit až po sezoně 2020. Do té doby budu aspirovat o titul mistra světa na horských kolech a pokusím se o získání zlaté medaile na olympijských hrách v Tokiu právě v disciplíně horských kol,“ přiblížil své plány Mathieu van der Poel.

„Pro naši firmu to znamená po předchozích velkých akvizicích jako je národní tým Velké Británie a naší první účasti na Tour de France s týmem Wanty Groupe Gobert potvrzení toho, že se snažíme být globálním hráčem a zařadit se mezi největší značky ve svém oboru,“ řekl k oznámení výkonný ředitel firmy Kalas Sportswear Josef Filip.

„O tento podpis jsme usilovali 2 roky, jsem osobně velmi rád, že jsme se domluvili na vzájemné spolupráci a naše firma bude oblékat takovou hvězdu jako je Mathieu. Již nyní se těšíme na reklamní aktivity, které budeme společně připravovat,“ dodal za marketingové oddělení Kalas Sportswear Ondřej Vobora.

„Firmu Kalas Sportswear známe již od samotných začátků, kdy vstoupila na belgický trh a máme s ní jen tu nejlepší zkušenost. Firma již třetím rokem obléká naše dva týmy v čele s aktuální mistryní světa v cyklokrosu Sanne Cant a tak je pro nás přirozené, že jsme se domluvili na spolupráci i s hlavním týmem v čele s Mathieum van der Poelem. Kalas pro nás znamená kvalitu, rychlost, jistotu a přátelství,“ řekl k podepsání smlouvy generální manažer týmu Philip Roodhooft.

 

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu