Brabantský šíp

30.3.2008
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2008-04-02T00:30:52 --> <p><strong>Většina závodníků se v neděli přesunula z Harelbeke (E3 Prijs Vlaanderen) do nedalekého Leuvenu na 48. ročník závodu Brabantský šíp. Čtyři dny po svém triumfu na Dwars Door Vlaanceren opět zvítězil Francouz Sylvain Chavanel (Cofidis, na snímku), který tak pokračoval v objevování svých nových možností. Závody v chladném počasí v belgických stojkách jsou pro něj úplné novum. Ale jak je vidět, učí se rychle a nyní se řadí k největším favoritům monumentu Kolem Flander.</strong></p>

53x11 - Fotogalerie —   Brabantský šípDéšť, zima, únava i smutek z nevděčného druhého místa se zračí ze tváře domácího Philippa Gilberta (Francaise des Jeux).

53x11 - Fotogalerie —   Brabantský šípV úniku Španěl Juan Antonio Flecha (Rabobank), který se připravuje především na Paříž-Roubaix. Přesto v závodě napříč provincií Brabant obsadil třetí místo.

53x11 - Fotogalerie —   Brabantský šípNa stupních vítězů se již Gilbert usmíval a blahopřál vítěznému Chavanelovi.

53x11 - Fotogalerie —   Brabantský šípÚžasnou práci pro svého francouzského týmového spolujezdce, byť je sám Belgičan, odvedl na domácí trati Nick Nuyens (na špici).

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu