Tirreno-Adriatico: 7. etapa – S. Benedetto–S. Benedetto (176 km)

18.3.2008
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2008-03-20T18:45:25 --> <p><strong>Déšť doprovázející závěrečné okruhy úterní poslední etapy Tirreno-Adriatico sice zkomplikoval finále pro sprintery, z nichž někteří se ocitli na zemi, nicméně už nic nemohl změnit na celkovém prvenství Fabiana Cancellary (CSC, na snímku), který se tak zařadil mezi favority sobotní klasiky Milán-San Remo, byť tuto roli s ohledem na charakter trati odmítá. Nicméně je schopen všem sprinterům vypálit rybník a v závěrečných stovkách metrů jim i na rovině z již tak vražedného tempa sólově ujet, jako to dokázal loni na Tour de France. Poslední etapu Tirreno-Adriatico pro sebe získal domácí Francesco Cicchi (Liquigas) před krajanem Danilo Napolitanem (Lampre).</strong></p>

53x11 - Fotogalerie — Tirreno-Adriatico 2008, S. Benedetto del Tronto - S. Benedetto del TrontoJedním z těch, které mokrá vozovka poslala k zemi, byl i George Hincapie (High Road).

53x11 - Fotogalerie — Tirreno-Adriatico 2008, S. Benedetto del Tronto - S. Benedetto del TrontoTom Boonen se v rozhovoru s kolegou z týmu Quickstep Stevenem De Jonghem dobře baví, nicméně příliš důvodu k dobré náladě v Itálii neměl. Ve spurtérských soubojích se exmistr světa vůbec nedostal do hry a před Milán-San Remo visí nad jeho formou velký otazník.

53x11 - Fotogalerie —  Tirreno-Adriatico 2008, S. Benedetto del Tronto - S. Benedetto del TrontoNejlepší tři na letošním Tirreno-Adriatico, zleva třetí Thomas Lovkvist (High Road), vítězný Fabian Cancellara (CSC) a druhý Enrico Gasparotto (Barloworld).

53x11 - Fotogalerie — Tirreno-Adriatico 2008, S. Benedetto del Tronto - S. Benedetto del TrontoPřekvapení na závěr, favorizované sprintery Petacchiho, Freireho či McEwena přelstil Francesco Cicchi (Liquigas), bývalý mistr světa do 23 let.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu