Kuurne-Brusel-Kuurne

2.3.2008
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2008-03-05T21:43:16 --> <p><strong>Den po Het Volk se peloton specialistů na jednorázovky s drobnými obměnami přesunul k dalšími semiklasickému dostaveníčku v Belgii na tradiční trati Kuurne-Brusel-Kuurne, a to již v historii po jednašedesáté.</strong></p>

53x11 - Fotogalerie — Kuurne-Brusel-Kuurne 2008Domácím Belgičanům na trati mezi Kuurne a Bruselem vypálili rybník Nizozemci.V případě vítězného Stevena De Jongha to ale hostitele tak netrápilo, protože Holanďan se postaral o úspěch pro belgickou stáj Quickstep, když si ve spurtu poradil se svým krajanem Sebastianem Langeveldem (Rabobank).

53x11 - Fotogalerie — Kuurne-Brusel-Kuurne 2008Na pásce slavil triumf kolegy také loňský vítěz a v cíli čtvrtý Tom Boonen (prohrál spurt o třetí místo s Australanem Gossem z CSC).

53x11 - Fotogalerie — Kuurne-Brusel-Kuurne 2008Zatímco vedení stáje Quickstep mohlo být spokojené, pro mistra světa Paola Bettiniho to nebyla příjemná neděle. Závod pro něj skončil už na devátém kilometru po hromadném pádu, při němž si narazil ruku a záda. K žádnému vážnému zranění ale nedošlo a cvrček se jistě představí v klasice Milán-San Remo.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu