Bianchi odlehčilo i odpružilo

6.9.2012
<p>Nový 29" full a odlehčený silniční top model Oltre, to jsou největší inovace značky Bianchi pro rok 2013.</p>

Tvarem se Oltre nemění, ale v konstrukci rámu je využit nový karbon s označením CN-60. Díky tomu rám zeštíhlel z 930 na 895 gramů při současném 20% nárůstu tuhsoti středové partie a zadního trojúhelníku. Zároveň se rozrostla škála velikostí – paleta nabídne sedm položek. Rozrostla se nabídka modelů s elektronickým řazením, u kola s označením Dura Ace Di2 11sp Compact a Double je navíc baterka integrovaná přímo do sedlovky.

Nižší model Sempre je též obdařen novým rámem – s tapered hlavovou partií, středem BB30 a vnitřním vedením lanek či kabelů. Zcela novou položkou katalogu je model Vertigo, nedostupnější karbonový model se základem vážícím 1230 g.

Pro bikery Bianchi rozšířilo počet velikostí u devětadvacítek JAB, ale hlavně předsatvilo karbonový model Methanol SL full „29″ TX, kterým se do katalogu po letech vrací celoodpružená kola. 100mm čtyřčep využívá zadní osu X-12, střed BB30PF a úchyt pro přímou montáž třmenu pro 160mm kotouč. Na kole nechybí i pro značku typické technologie – například výztužná žebra v oblasti hlavy a středu nebo titanová ochranná mřížka na spodní rámové trubce.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu