DRESSLER CAMP 012

20.6.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-06-20T14:39:23 --> <p>3.-8.července se v Tanvaldu uskuteční již šestý ročník campu mistra světa a Evropy v biketrialu Pepy Dresslera s názvem Dressler Camp 012.</p>

Dressler Camp je tréninkově-závodní festival určený nejen pro trialisty, ale pro všechny, kteří se chtějí s kolem bavit a hrát, chtějí se něco naučit, vyzkoušet, uvidět, uslyšet a zažít. Vše pod heslem campu: Trial, fun and rock ´n´roll.

Dressler Camp se v posledních letech stává jednou z největších trialových akcí v Evropě a každý rok na něj přijíždí víc a víc jezdců ze zahraničí. Letos nově z Norska a Izraele.

Na camp jezdí samozřejmě hlavně vyznavači trialu na kolech, motorkách a jednokolkách všech úrovní. Od začátečníků předškolního věku až po borce patřící mezi světovou špičku. Celé rodiny i osamělí nadšenci hledající cyklistické kamarády.
Zajímavou zkušeností ale může být i pro běžné xc jezdce, kteří mohou přijet třeba jen na pár dní. Vyzkoušet si trialová a freeride kola a jednokolky, něco se naučit ze základů ve škole ježdění, okoukat něco od nejlepších jezdců, fandit při závodech a bavit se při večerních party a koncertech a nebo si třeba vyrazit na vyjížďku po okolních horách.

Přes den se na Campu trénuje a odpoledne se zpravidla závodí. Během šestidenního Campu se uskuteční šest hlavních contestů, které ještě doplňuje několik menších. Za zmínku určitě stojí čtvrteční světová premiéra 4X-Trialu, který bude velmi napínavým nástupcem oblíbeného závodu ve speedtrialu. Páteční den bude patřit motocyklovému trialu a večer vyplní Freestyle Trial Contest pro kola, motorky i jednokolky s následným rockovým koncertem dívčí kapely K2. V sobotu se po celý den pojede biketrialový a jednokolkový závod s večerním finále a hlavním koncertem a afterparty. Dressler Camp v neděli uzavře extrémní Monty Eliminator Race.
Nebojte se a přijeďte se něco naučit a pobavit se do Tanvaldu!

Pepa Dressler

Veškeré informace a podrobný program DC012 naleznete zde.

Videa z uplynulých ročníků zde a zde.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu