Pět důvodů proč tento víkend dorazit do Nového Města na Moravě

11.5.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-05-10T21:32:34 --> <p>Nemůžete se stále rozhodnout, zda vyrazíte do Nového Města na Moravě? Možná vás přesvědčí pětice důvodů, proč tuto cyklistickou událost roku nevynechat!</p>

1. VELKOLEPÁ PODÍVANÁ
Na závodě světového poháru je větší konkurence než na mistrovství světa. Žádné omezení reprezentačních nominací, prostě závodí ti nejlepší z nejlepších. Ze špičky nebude chybět nikdo. Podle nového pravidla UCI má 15 top teamu na závodech světového poháru povinnou účast. Na dramatičnosti přidává olympijská sezóna. A co víc – čeští závodníci budou bojovat o nejvyšší umístnění.

2. SKVĚLÁ ATMOSFÉRA
Atmosféra, kterou diváci vytvořili v minulém roce, uchvátila všechny – závodníky, zástupce Mezinárodní cyklistické federace, novináře i samotné návštěvníky. Ten hukot diváckého kotle se nedá popsat, to musíte zažít.

3. VYLEPŠENÁ VYSOČINA ARÉNA I TRAŤ
V uplynulých měsících proběhla v rámci příprav na mistrovství světa v biatlonu v roce 2013 náročná rekonstrukce areálu za stovky milionů korun. Z většiny změn se však budou moci radovat už návštěvníci světového poháru horských kol. Mezi hlavní novinky patří zdvojnásobení kapacity tribuny na 8000 diváků, nové servisní zázemí, zpevněné záchytné parkoviště pod Harusovým kopcem a cyklostezka z Nového Města. Vylepšení dostala i atraktivní trať závodu – na sekci BMX se bude létat opravdu daleko.

4. ZÁBAVA PRO CELOU RODINU
Na Vysočině vás čeká jedinečná akce spojující špičkovou sportovní podívanou, možnost aktivního závodění a zábavný doprovodný program. Můžete si vyzkoušet svoji cyklistickou formu na maratonu, večer se bavit na koncertech, děti se vydovádí na připravených atrakcích. Zážitky pro celou rodinu od pátku až do neděle!

5. KRÁSNÉ OKOLÍ
Areál v Novém Městě na Moravě je ideálním nástupním místem pro prozkoumání krásné přírody Českomoravské vrchoviny.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu