Startovní balíček Genesis Bike Prague: funkční triko Craft a fotografie zdarma

12.5.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-05-13T20:43:19 --> <p>Že na závodech za startovné kolikrát nic nedostanete? Na Genesis Bike Prague 2012 se vám něco takového 16. června 2012 rozhodně nestane. Ve startovním balíčku najde prvních 800 přihlášených závodníků funkční triko Craft v hodnotě 600 Kč. Pro všechny pořadatel připravuje i dárek po závodě: fotografie z trati zdarma ke stažení. A to se při výši startovného 400, respektive 300 Kč při dvou a více registracích vyplatí!</p>

Pro muže je připraveno zelené triko, pro ženy červené. V obou případech na sobě budou mít jen drobná loga, aby nedošlo k porušení funkčnosti, protože není cílem, aby startující získali jen další triko „na doma”. Svou velikost si zároveň můžete zarezervovat už při přihlášení na závod, takže se vám nestane, že na vás nezůstane ta správná velikost.
V cíli čeká druhý dárek – fotografie ze závodu zdarma. Na fotografy narazíte na dvou místech v případě trasy na 60 kilometrů, na jednom u kratší varianty na 35 km a dopředu vás na ně upozorníme, abyste se mohli usmívat. Ke stažení je pak naleznete na www.bike-prague.cz.
Nový MTB závod, který odstartuje od pražského obchodního centra Galerie Butovice, ale přináší ještě další zajímavosti. Svou trasu si například vyberete až přímo na trati podle aktuálního stavu fyzických i psychických sil. Závodit se bude i v týmových kategoriích TANDEM pro smíšené dvojice nebo SLOWMOTION pro nejpočetnější týmy s nejdelším dosaženým časem. Nebudou chybět ani dětské závody.
Registrace a další informace najdete na www.bike-prague.cz. Zároveň s námi můžete soutěžit na Facebooku o horské kolo Genesis za 25 tisíc Kč a poukázky v hodnotě 4 tisíce Kč na sportovní zboží v síti prodejen Intersport.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu