Specialized spustil rezervační systém

18.4.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-04-17T23:15:20 --> <p>Specialized přikročil k rezervačnímu systému kol pro letošní Velo TestFesty. Všem přihlášeným byl mailem zaslán vysvětlující dopis s podmínkami půjčování a rezervace kol a seznam kol, které tato značka do Chrustenic a do Olšan přiveze. „Přátelé, rezervace kol Specialized pro Velo Test Fest se změnily v uragán. Pro kemp Západ jsou již teď všechny S-Works Epic 29 ve velikostech M a L beznadějně nedostupné. Ostatní kola se tomuto stavu blíží, ale stále ještě máte naději…“ Píše na svém fb Zdeněk Pól, který má testovací kola na starosti.</p>

V oslovujícícm mailu Zdeněk Pól píše:

Vážení přátelé,

S ohledem na každoroční značný zájem o zápůjčky kol Specialized, letos poprvé nabízíme všem registrovaným účastníkům Velo Test Festu možnost rezervovat si konkrétní model v požadované velikosti přímo na určitý čas. Jen tak můžeme garantovat, že se na předem vytipovaném kole opravdu svezete. Ještě doma si tak můžete v klidu naplánovat svůj testovací program.

Rezervační systém může fungovat ve prospěch všech zúčastněných samozřejmě jen za předpokladu, že budete dodržovat několik základních zásad. Především pak dochvilnost při převzetí a vrácení kola!

1. Maximální doba jedné zápůjčky je stanovena na 40 minut.

2. Jeden účastník má nárok na maximálně čtyři zápůjčky denně.

3. Při zpoždění vrácení kola o více než deset minut účastník ztrácí nárok na další zápůjčky.

Pro rezervaci kola stačí vepsat do příslušného políčka přiložené tabulky Vaše příjmení. Můžete si rezervovat až čtyři různá kola.

Pozor, soubor obsahuje dva samostatné listy, jeden pro Velo Test Fest Západ 21.4., druhý pro Velo Test Fest Východ 28.4.!

Vyplněnou tabulku zašlete emailem na adresu testbike@specialized.cz

Při souběhu více poptávek na stejné kolo a čas, upřednostníme dříve doručenou poptávku. Ostatním bude přidělen náhradní čas. Vyhrazujeme si právo měnit a/nebo rušit rezervace zápůjček bez udání důvodů.

Přehled platných rezervací kol Specialized bude zveřejněn na serveru www.ivelo.cz nejpozději ve čtvrtek v týdnu konání akce (dva dny před akcí).

Uzávěrky přijímání rezervací jsou stanoveny na 18.5.2012 pro V.T.F. Západ a 23.5.2012 pro V.T.F. Východ.

Podmínkou čerpání zápůjčky je, že se účastník na místě prokáže dvěma platnými osobními doklady opatřenými fotografií a současně se prokáže platnou registrací k akci a uzavře s SEE smlouvu o zápůjčce.

Smlouvu o zápůjčce Vám zašleme spolu s potvrzením rezervace.

S úctou

Zdeněk Pól

Warranty & Demo Fleet Manager

Specialized Eastern Europe

Přiložené soubory dostali přihlášení mailem, vyžádat si je též lze na mailové adrese: testbike@specialized.cz

 

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu