Genesis Bike Prague míří na Cukrák

2.4.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-04-03T11:05:22 --> <p>Náročná trať s celkovým převýšením 1 200 metrů, brod, technické sjezdy i náročný výšlap k vysílači na Cukrák, možnost rozhodnout se přímo v průběhu závodu pro trať na 60 či 35 kilometrů a start přímo z Prahy. Taková je horká novinka Genesis Bike Prague v MTB kalendáři, která odstartuje v sobotu 16. června.</p>

Závod symbolizovaný rozpůleným zabláceným tričkem nabízí pro ty, co se s tím umí poprat, delší trať na 60 km. Pro ostatní, co se neradi špiní, potom zhruba poloviční distanci na 35 km. O tom, kterou trať závodník 16. června nakonec objede se může rozhodnout až po úvodních 17 km, kde se obě trati rozcházejí. Součástí programu jsou samozřejmě i dětské závody. Dvě nejdelší tratě vedou krásnými pasážemi luk a lesů CHKO Český kras.
Startovné je pro obě distance shodné – 400 Kč. Při přihlášení dvou a více osob najednou ušetří každý závodník ještě stokorunu, navíc jsou vyhlášeny zajímavé kategorie. Pro tým, který dosáhne v součtu všech svých členů (počet závodníků v týmu přitom není omezen) nejdelší čas, vyhrává soutěž Slow Motion. Pro dvojice mužů a žen, ať už jde o partnery, sourozence či kamarády, je zase připravena kategorie Tandem. Všechny výsledky se přitom počítají i do individuálního závodu.
V prostoru startu a cíle bude samozřejmě k dispozici kvalitní servis, mytí kol, teplé jídlo a dostatek pití; na dlouhé trati zase bohatě zásobená pětice občerstvovacích stanic.
Tak co? Popereš se s tím nebo pojedeš na čistotu? Registruj se na www.bike-prague.cz.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu