Expozice Kolokrámu na For Bikes a světová premiéra

29.3.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-03-28T11:16:07 --> <p>S jarem a cyklistikou je neodmyslitelně spojeno i konání tradičního veletrhu For Bikes, který proběhne ve dnech od 30. března do 1. dubna. Společnost Kolokrám patří k pravidelným účastníkům, ne však v pozici návštěvní veřejnosti, ale v pozici vystavovatele. Ani letos tomu nebude jinak, a to zejména z pohledu kolokrámské pozice na trhu, kde díky svým aktivitám a portfoliu značek patří mezi důležité hráče. Na výstavě se vám pokusí představit vše, co pro své zákazníky dováží, ke skvostům však budou bezesporu patřit silniční kola z dílen mistrů světa Fondriesta a Cipolliniho i unikátní zapletená kola německého výrobce Lightweight včetně naprosto nových modelů, jež si právě v Praze odbudou svoji světovou premiéru. Ale začněme popořádku.</p>

Cipollini RB1000 Každá dosavadní expozice v podání Kolokrámu měla jeden ústřední bod. Po úspěšných a maximálně individualistických modelech Fondriest TF2 Anihilator a Borgo Valsugana ´75, se tým Kolokrámu tentokrát rozhodl vyzdvihnout italskou exkluzivní značku Cipollini. Ručně vyráběný rám RB1000, na který po objednání čekáte – stejně jako u luxusních aut – několik měsíců, bude osazen novinkovou elektronickou sadou Campagnolo Record EPS. Další českou premiérou bude na kole použitý systémem SRM Campagnolo 11sp a do kategorie světových premiér patří také nová kola od firmy Lightweight. Přesný model, ani fotografii vám ale prozatím nenabídneme. Pokud se s tímto klenotem, majícím hned tři absolutní novinky, chcete seznámit, přijďte tak učinit na stánek Kolokrámu.

Kolokrám - For Bikes 2012

Fondriest Tradičně největší plochu na stánku bude mít jako vždy vyhrazenou pilotní značka firmy, rovněž italský Fondriest. Po celou dobu výstavy bude navíc přítomen i sám zakladatel a majitel firmy, mistr světa a vítěz mnoha desítek závodů, Maurizio Fondriest. Ten se zároveň zhostí i slavnostního ceremoniálu otevření celého veletrhu. A pokud silniční kolo ještě nemáte, nebo si chcete udělat radost a pořídit si lepší, je připravena speciální nabídka na model Fondriest R20 za velmi zajímavou cenu, která bude platit pouze po dobu trvání veletrhu. S výběrem optimálního velikosti nebo doplňků vám samozřejmě poradí tým Kolokrámu. Kromě ucelené kolekce kol pro nadcházející sezónu 2012 vám pro potěchu oka i jako ukázku možností této firmy budou připomenuty i originální výstavní modely z dřívějších let.

Lightweight Kompletní modelová řada 2012 včetně světové premiéry dvou novinek. To bude část stánku, věnovaná německému výrobci zapletných kol Lightweight, který dlouhodobě tvoří špičku ve svém oboru. Co jiného by se také mělo čekat od dceřinné společnosti firmy, která dodává karbonové komponenty nejen pro zdravotnické účely a letectví, ale nově také pro evropský satelitní navigační systém ESA. Jistě neprozradíme příliš, pokud uvedeme zatím nepublikovanou informaci, že obě novinky získaly prestižní evropské ocenění za design.

 

Další promo akce

„Na italskou produkci jsou zaměřeny i další doprovodné akce. Dětská kola Torpado dvakrát po sobě zvítězila v testu časopisu dTest, na veletrhu For Bikes budete mít možnost přímo na místě zakoupit nejúspěšnější modely, navíc za velmi zajímavé ceny, které znáte z internetu. Pro své zákazníky již delší dobu nabízíme i špičkovou výživu Enervit, kterou mimo jiné testujeme při závodech po celé republice, i za jejími hranicemi. Na stánku bude k zakoupení kompletní sortiment doplňků, bez kterých se závodní i vážně míněná hobby cyklistika neobejde, opět za speciální ceny, které mile překvapí. Nejen Cipollini, ale i Kolokrám na většínu zakázkových staveb používá vynikající omotávky Silva. Budete si moci vybrat z široké nabídky variant a rovnou je zakoupit,“ komentuje účast firmy její zástupce.

 

Tým CK Kolokrám

„Nedílnou součástí prezentace značky Kolokrám je i vlastní závodní tým. V Praze vám představí zbrusu nový design dresů ALEA pro sezónu 2012, které budete moci přímo na místě vyzkoušet a zakoupit. V případě, že nic kupovat nepotřebujete, se zastavte na stánku Kolokrám a pokochejte se skvosty ze země, která je kolébkou silniční cyklistiky, prohlédněte si do detailů provedené zakázkové stavby při vychutnávání kávy Lavazza, nebo piva Svijany, perly mezi českými pivy.“

 

Časový program

Pátek 30. března

11.00 slavnostní otevření za přítomnosti Maurizio Fondriesta

14.00 autogramiáda Maurizio Fondriesta

Sobota 31. března

14.00 autogramiáda Maurizio Fondriesta

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu