Z běžkařsko – cyklistického dvojboje vzejdou Králové Krkonoš

21.2.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-02-21T10:50:03 --> <p>Týmové soutěže Krkonošská 70 na běžkách a Žacléřská 70 na horských kolech patří mezi tradiční akce sportovního kalendáře. A letošním rokem začíná jejich vzájemná spolupráce, která účastníkům přinese nové soutěžní možnosti i konkrétní výhodu v podobě zlevněného startovného.</p>

„Společně s Lokomotivou Trutnov, která Krkonošskou 70 pořádá, vyhlašujeme soutěž o Krále Krkonoš. Do ní se mohou zapojit ti, kteří v obou kláních absolvují nejdelší trasy,” vysvětluje základní princip Jan Slavíček, pořadatel Žacléřské 70.

Stačí, aby se z běžkařských pětičlenných hlídek tři účastníci vydali i na horská kola. „Přihlašování na Krkonošskou 70 už běží (do 27. 2.), takže kdo se bude chtít prvního ročníku dvojboje „Králové Krkonoš” zúčastnit, stačí, aby do přihlášky na žacléřský závod dopsal název týmu a startovní číslo. Tím bude do soutěže automaticky zařazen. Samozřejmě se tím nijak nevylučuje hodnocení v běžných kategoriích toho kterého závodu,” doplnil Jan Slavíček.

Vyhlášení tří nejlepších družstev se pak uskuteční v Žacléři na Rýchorském náměstí.

 

Krkonošská 70 – 3. března 2012 – Špindlerův Mlýn www.lokotrutnov.cz

Žacléřská 70 – 28. září 2012 – Žacléř www.zaclerska70.cz

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu