IV. Benefiční ples pro Krtka

16.2.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-02-16T11:13:18 --> <p>V sobotu 18. února 2012 od 20 hodin se uskuteční v prostorách kulturního centra Semilasso v pořadí již IV. BENEFIČNÍ PLES pro Nadační fond dětské onkologie Krtek.</p>

Nákupem vstupenky nebo partnerstvím podpoří Nadační fond dětské onkologie Krtek zástupci sportovních firem, široká veřejnost a také naši přední sportovci. Finanční prostředky získané v rámci IV. Benefičního plesu budou použity na zakoupení monitoru vitálních funkcí pro lůžkové odd. JIP 7 na KDO FN Brno.
Večerem provází a ples slavnostně uvede herečka Hanka Holišová a sportovní komentátor redakce sportu ČT Tomáš Lachman. Čestnými hosty Benefičního plesu jsou patroni projektu „Cyklisté dětem” Ján Svorada a Pavel Padrnos.
V rámci programu se uskuteční zajímavá dražba originálních fotografií sportovců z kalendáře fotografky Markéty Navrátilové.
Všem, kteří v minulých letech přijali pozvání na benefiční ples a nákupem vstupenky či sponzorským darem pomohli nemocným dětem, patří právem dík. Celkový výtěžek z již uskutečněných plesů byl 661 000 Kč.
Z této sumy se podařilo uskutečnit rekonvalescenční pobyt dětí u moře v Chorvatsku v roce 2009. Dále byly prostředky použity na provoz ubytovny pro nemocné děti a jejich rodiče a také na projekt domácí péče, kde lékaři a sestry mohou podporovat nemocné pacienty přímo ve známém domácím prostředí.
Poděkování patří všem partnerům, dobrovolníkům za jejichž pomoci může být tato akce uskutečněna .
Pokud vás zajímá více informací, klikněte na www.nadace.eu či na www.cyklistickyples.cz.
(tz)

 

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu