Na veletrh i po veletrhu Společně bezpečně

3.2.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-02-02T15:33:56 --> <p>Bezpečnou sezonu na kolech odstartuje jarní veletrh For Bikes. Ač se za okny líně k zemi snáší sněhové vločky a na jaro ještě nemáme pomyšlení, bude tu, co nevidět. A s ním přijdou i cyklisté, kteří zaplaví silnice, cyklostezky, lesní a polní cesty. Cyklistickou sezonu v Praze odstartuje již třetí ročník cyklistického veletrhu FOR BIKES.</p>

Ve dnech 30.3.-1.4. 2012 se sjedou milovníci jízdy na kole na výstavišti v pražských Letňanech. „I letos nabídneme všem, kdo přijdou novinky ze světa kol, komplexní nabídku cyklostezek u nás a nově i ze zahraničí . Zájem vystavovatelů o náš jarní veletrh roste a to nás velmi těší, návštěvníci se budou určitě mít na co dívat a z čeho vybírat. Jsme pevně přesvědčeni, že akce splní hlavní cíl – nastartovat hlavní cyklistickou sezonu,” informuje hlavní manažer veletrhu Pavel Hájek.
Nad veletrhem převzal opět záštitu Magistrát hlavního města Prahy.
Veletrh se bude v letošním roce odehrávat ve znamení bezpečnosti. FOR BIKES ponese motto „Společně – Bezpečně“. Záměrem je totiž propagace bezpečné jízdy na kole, a to zejména používání cyklistických přileb. Hlavním partnerem této akce je BESIP a síť prodejen Hervis.
„Sám na kolet často jezdím, a když vidím, kolik lidí stále ještě riskuje a jezdí bez helmy, tak se opravdu divím. Chceme lidem ukázat, že dnes nosit přilbu není jen bezpečné, ale v mnoha případech i dost cool,“ vyjádřil se na adresu nosného tématu FOR BIKES Hájek.
Každý, kdo si zakoupí vstupenku na FOR BIKES, bude na ní mít kupon na slevu 15 % pro nákup cyklisticklé helmyy ve vybraných obchodech v termínu od 1. 4. do 1. 5. 2012. Obchodů je nyní již 30 po celé České republice.
Že si na poslední březnový víkend vyplatí udělat čas je jasné. Nejen, že si na veletrhu budou návštěvníci moci „osahat” cyklistické novinky, vybavit se jimi na sezonu nebo si vybrat aktivní dovolenou, ale jeden z nich se bude moci stát i majitelem zbrusu nového kola za téměř 60 tisíc korun.
Firma Bretton s.r.o. bude totiž i v letošním roce hlavním partnerem výherní soutěže pro všechny návštěvníky FOR BIKES 2012. Společně s pražskou firmou Eurobike Praha předá na veletrhu 1. 4. 2012 devětadvaceti palcové celoodpružené kolo Trek Superfly 100 vylosovanému šťastlivci.
Organizátoři nezapomněli ani na děti, pro které je připravena speciální dráha. Bavit se budou i dospělí, připraven je totiž bohatý doprovodný program v podobě fotografických výstav, prezentací historických kol, testování elektrokol i horských kol nebo vyprávění světoběžníků. 

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu