Světový fourcrossový pohár je zpět

22.12.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-01-03T10:27:12 --> <p>Postoj UCI k Fourcrossu je většině bikerské veřejnosti poměrně dobře známý. Nezařazení 4Xu do kalendáře UCI muselo dřív, nebo později vyvolat náležitou reakci, Ta přišla v podobě 4X Pro Tour!</p>

Nová světová série se pojede pod názvem 4X Pro Tour. Její organizátoři slibují zajímavější tratě i časy závodů a pro rok 2013 přidání nových míst a událostí do kalendáře. 4X Alliance tvrdě pracovala, aby se tato série mohla jet již letos a za to si zaslouží respekt. Celá série se pojede na pět kol a finální verze by měla být oznámena začátkem nového roku. Zatím jsou známa tato data a místa:
14. 4. – Houffalize, Belgie
5. 5. – Szczawno Zdroj, Polsko
2. 6. – Val Di Sole, Itálie
9. 6. – Fort William, Velká Británie
Poslední místo a jeho termín bude upřesněno

Díky spolupráci organizátorů s mezinárodní cyklistickou unií se podniky v Houffalize, Val Di Sole a Fort William pojedou po boku světového poháru v XC a DH. Počínání série můžete sledovat na webu www.facebook.com/4xprotour, www.twitter.com/4xprotour. Ve stádiu výroby jsou i vlastní stránky www.4xprotour.com, které budou spuštěny během pár dnů.
(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu