Také Hradec Králové už má svůj Specialized Concept Store

9.12.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-12-09T11:52:29 --> <p>Specialized na konci roku opět rozšiřuje síť svých značkových prodejen. Té své se po Praze a Sokolově dočkaly i východní Čechy, konkrétně Hradec Králové, kde byla ve čtvrtek 8. prosince slavnostně otevřena prodejna ve zcela nových prostorách v Divišově ulici. Jejím kmotrem se stal Východočech Jaroslav Kulhavý, žijící v Ústí nad Orlicí.</p>

„Nové prostory jsme vybrali ve spolupráci s Milošem Voleským, majitelem Velocentra Přelouč, který je naším dlouholetým prodejcem. Nedaleko je sokolovna a plavecký bazén, a tak věříme, že si sem sportovně založení hradečáci najdou cestu,” přibližuje Tomáš Jančárek ze Specialized Eastern Europe, který má přípravu Concept Store v Čechách a na Slovensku na starosti. „Máme dán z americké centrály obecný mustr, jak by měly tyto značkové prodejny vypadat, ale je ponechán i prostor na vlastní invenci. Každý z těch sedmi dosud u nás a na Slovensku otevřených obchodů má svou vlastní tvář.”
V Hradci Králové je využito dvou pater a celkem 250 metrů čtverečních prodejní plochy s prakticky kompletním sortimentem kol i doplňků a oblečení se znakem velkého S.
Jaroslav Kulhavý se na slavnostní otevření přesunul hned po tréninku, když v nepříjemném větru absolvoval tříhodinový švih. „Hodně foukalo a také u nás trochu poletoval sníh, už se těším na Mallorku,” ulevil si kmotr nové prodejny Specialized Concept Store a jeden z horkých kandidátů na umístění mezi třemi nejlepšími v anketě Sportovec roku 2011, která bude vyhlášena 21. prosince a můžete ji vidět v přímém přenosu na ČT1 od 21.00 hod.
Text a foto: Kamil Hofman

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu