Je libo Picolo Cipollisimo, nebo Laté Fondriaté?

9.12.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-12-09T11:34:32 --> <p>Pod názvem „Italské týdny v Bike Gallery“ je představena výstava novinek značek Fondriest a Cipollini v pražské prodejně Bike Gallery. Nejde jen o pouhou prezentaci stojů, ale spíše o malou ochutnávku pohodové atmosféry. I proto bude celá expozice provoněna pravou italskou kávou Lavazza a při zkoumání křivek jednotlivých strojů se jistě neztratí ani sklenka dobrého vína.</p>

Nelekněte se tedy, pokud vám někdo nabídne malé občerstvení a nechá vás v klidu ve vašich myšlenkách. Ty jistě budou bloumat po silničkách Apeninského poloostrova, skrápěných nejen potem cyklistických profesionálů, ale i čistokrevných hobíků, pro něž je tento sport více než jen prostředkem pro přesun z místa na místo.
Z malé ochutnávky menu prodejny zmiňme novinky roku 2012. U Fondriesta je to průřez nabídkou všech cenových úrovní od nadčasového TF Zero až po nejdostupnější karbonový stroj R20. Nebudete ale ochuzeni ani o zbrusu nový časovkářský speciál, který je tak aerodynamický, že po něm klouže i pohled obdivovatelů.
Zapomenout pak nesmíme na dobroty z dílen pana „Cibulky“. V jeho kuchyni můžete shlédnout novinkový model Logos, který je dostupnější variantou stroje RB1000. Samozřejmě nebude chybět ani ten, navíc v designu letošní profi stáje Farnese Vini. A hned vedle nich se stkví i provedení RB800, takže kolekce je prakticky ucelená. Jestliže se vám sbíhají sliny, neváhejte a vyrazte na návštěvu Caffeterie, ve kterou se až do posledního předvánočního dne prodejna Bike Gallery promění.
(tz)

Foto: Rob Trnka

 

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu