Česká značka pod Bartovými závodníky!

29.11.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-11-29T17:24:46 --> <p>Závodní tým Milka-Brentjens vyjede do sezony 2012 na rámech Superior. Český dodavatel kol se dokonce dostává přímo do názvu stáje, který nyní zní Milka-Superior MTB Racing Team.</p>

Bart Brentjens založil svůj tým v roce 2008 po OH v Pekingu. V roce 2010 získal podporu společnosti Milka a dosud jezdil na rámech značky Trek. Brentjens k tomu říká: „Po dvou letech, kdy Trek podporoval Dolphin team, se v roce 2009 stal hlavním sponzorem mého vlastního týmu. Spolupracovali jsme spolu tři roky a dosáhli výborných výsledků. Lituji, že společnost nemůže v podpoře pokračovat, ale jsem vděčný za fungující partnerství v uplynulých letech.”

Český Superior založený v roce 1993 a od roku 2001 vlastněný společností Bike Fun International s.r.o. dosud sponzoroval pouze domácí stáje. Zajímavý krok souvisí s expanzí značky na nové trhy, kterou můžeme pozorovat poslední dva roky a v níž hodlá společnost pokračovat. Milka-Superior MTB Racing Team je způsobem propagace na mezinárodní úrovni. Petr Lavička k tomu jako zástupce Bike Funu říká: „Jsme hrdí, že můžeme spolupracovat s týmem Barta Brentjense. Zpětná vazba od závodníků pomůže posouvat úroveň našich produktů a tým také zlepší povědomí o Superioru. Milka, hlavní sponzor, také sdílí stejné hodnoty jako naše značka – přírodu, pohodu a pohyb na horách. Doufáme v dlouhou a úspěšnou spolupráci.”

Také Brentjens hovoří optimisticky: „Jsem rád, že můj tým bude prvním velkým továrním týmem v historii Superioru. Je to příležitost dostat biky Superior na nejvyšší technickou úroveň a seznámit s nimi více lidí. V terénu jsem začínal v roce 1993, tedy ve stejnou dobu jako Superior, doufám tedy, že společně vytvoříme přínosnou spolupráci.” 

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu