Singltrek Rally Lázně Libverda

9.10.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-10-16T09:47:29 --> <p>Dvě etapy – závod formou rally , kdy se každému závodníkovi se sčítají časy na třech měřených úsecích, přičemž je povoleno si úseky zajet několikrát, počítat se bude vždy nejlepší čas a nedělní časovka na jeden okruh tvoří Singltrek Rally, konající se tento víkend v Lázních Libverda.</p> <p>Více zde: <a href="http://www.singltrek-rally.cz/">http://www.singltrek-rally.cz/</a></p>

Program:

pátek – trénink

sobota – závod formou rally na singltreku. Každému závodníkovi se sčítají časy na třech měřených úsecích, každý úsek bude dlouhý 2 – 3 km. Nejrychlejší závodník vyhrává. Trať bude otevřená od 9 do 15 hodin, nestartuje se podle startovní listiny, ale každý závodník si může úseky zajet kdykoli mezi 9. a 15. hodinou. Je povoleno si úseky zajet několikrát, počítat se bude vždy nejlepší čas.

neděle – etapa formou časovky na singltreku na jedno kolo. Startuje se v pořadí na základě výsledků ze soboty.

Vítězem závodu je závodník s nejnižším součtem časů obou etap.

POZOR!

– na trati se dá pohybovat pouze jednosměrně!

– pouštění na singltreku je stejné jako při uvolňování stopy v běžeckém lyžování. Pomalejší je povinen uvolnit rychlejšímu jezdci trať. Rychlejší jezdec musí na svou přítomnost pomalejšího jezdce adekvátním způsobem upozornit.

Více zde: http://www.singltrek-rally.cz/

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu