MEZINÁRODNÍ MTB MARATHON KELLYS MALEVIL CUP 2011 se hlásí o slovo!

7.6.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-06-07T09:15:06 --> <p><strong>Do uzávěrky startovní listiny předem přihlášených zbývá několik posledních dní. Přesto startovní listina čítá již teď několik stovek přihlášených v mnoha kategoriích na třech trasách. Včetně té, která je součástí Českého poháru v marathonu horských kol 2011.</strong></p>

Nebývalá zahraniční konkurence (k dnešnímu dní z více než 10 států) a avizovaná účast nejlepších českých bikemarathonců, včetně účasti vítězů z předešlých let (J. Hruška, M. Jakš atd.), slibuje napínavé souboje a vzrušující podívanou. Nově přepracovaná trasa, na které by se mělo jet za rok ME v bikemarathonu, jistě uspokojí každého, kdo má rád horské kolo. Ke změnám došlo hlavně na „královské stovce”. V úseku od rozdělení tras, vrcholu Luž, občerstvovačky Na myslivnách a hraničním úseku k Trojhranu. Zcela nový je i singl nad Oybinem a následný sjezd. Atraktivní výjezd na Myslivny a hlavně sjezd do Oybina jsou pak velmi dobře divácky dostupné. Zde bude možné navíc k návštěvě využít i kyvadlovou dopravu. Omlouváme se, že informace trase zveřejňujeme až teď. Loňská vichřice a následné povodně se na zdejší krajině vyřádily. Vyjednání nových tras bylo výsledkem kompromisu, za který S CHKO i Lesům ČR děkujeme.

NĚKOLIK AKTUÁLNÍCH INFORMACÍ MALEVIL BIKE WEEKEND – KELLYS MALEVIL CUPU 2011

UZÁVĚRKA SE BLÍŽÍ – termín uzávěrky za zvýhodněné startovné je PÁTEK 10. 6., v ceně je multifunkční šátek ala BUFF z materiálu Coolmax. CHCEŠ SLEVU? Vyplň anketu. TRASY 105 km, 65 km a 40 km pro amatéry, hobíky, profíky i handicapované. Aktuální informace k trase zveřejníme tento týden na webu. PÁTEČNÍ Big shock Malevil sprint o ceny i startovné na marathonu, ON-line přihlášky a další informace najdete na našem webu. MALEVIL CUP je i pro děti, nenechte je proto doma, připraveny jsou ceny pro každého, dodá mj. společnost Pringles. Starat o osvětu se bude i Team silniční bezpečnosti Libereckého kraje, který připravuje doprovodné soutěže. KELLYS MALEVIL CUP – HLEDÁME KAMERAMANY, čtete dobře. Hledáme dva borce, kteří pojedou Malevil s čipovou kamerou. Záběry se pak objeví v ČT 4 sport. Jméno kameramana se objeví v titulcích pořadu a navrch dostane od nás startovné gratis. Kdo má zájem pište. VYTUNĚNÝ STARTOVNÍ BALÍČEK. V rámci startovného obdrží každý startovní balíček od Aminostaru včetně bidonu, energetických tyček a magnezka, kosmetiku od Sportigue, kávičku od MR. Browna. V cíli pak gulášek, těstoviny, štrůdl a pivo Rohozec. KELLYS Blade v ceně 33.990,– Kč hlavní cena tomboly, další ceny od HUSKY, CK Poznání, Park Toolu, Elevenu, Pearl Izumi a dalších.

TEAMOVÁ SOUTĚŽ o sud piva Rohovec a veteránská kategorie Skalák MALEVIL CUP opět se závodí O pohár ČT 4 sport VERONIKA Vítková olympionička a mistryně světa v biatlonu hostem Malevilu. V sobotu odpoledne proběhne na podiu nejen její autogramiáda ale i beseda, zeptat se jí budete moci třeba na to, jak ji chutnají produkty od Xpoweru. VEČERNÍ PÁRTY bude. Připraveny máme dvě kapely, plzeňský Queen revival tribute band a místní Diessel. Párty začne cca od 19.30 hodin, konec není naplánován.

Trasa kde se pojede Mistrovství Evropy 2012 je připravena. Přijeďte si to s námi užít.

Tolik ve stručnosti a zkratce, další informace aktuálně na našich stránkách.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu