Fox odkryl karty pro rok 2012

30.5.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-06-02T13:55:11 --> <p>Odpruženáři z Foxu na nic nečekali a odkryli modelovou kolekci pro rok 2012. Bude rozdělena do tří kvalitativních úrovní a bude v ní mnoho novinek – včetně vidlic s titanovým krkem a korunkou!</p>

Ve vrcholné řadě FACTORY nalezneme ty nejlepší a nejvyspělejší produkty, které značka nabízí. Produkty z prostřední řady PERFORMANCE pak nabídnou svému majiteli to, proč si cyklisté kupují právě značku Fox, což je právě výkon, tedy performance. Řada EVOLUTION pak splní nároky jak začínajících sportovců, tak i těch zkušených.

Titan na scénu!

Nejzářivější hvězdou v nové nabídce je do řady Factory spadající vidlice Float Ti, která dává na odiv korunku vyrobenou spolu s krkem z jednoho kusu titanové slitiny. Tento díl šetří ohromných 90 gramů oproti standardní hliníkové konstrukci.

34 mm pro 29″

Druhou zásadní novinkou jsou vidlice se 34mm vnitřníma nohama určené pro 29″ kola s vyšším zdvihem. Nabídnou totiž až 140 mm zdvihu! Konkrétně se jedná o modely 34 Float 29 a 34 Talas 29.

A ty další

Všechny modely z řady Factory bude možné pořídit i se speciální odolnou povrchovou úpravou vnitřních nohou snižující součinitel tření nazvanou Kashima Coat. Nově se tato povrchová úprava objevuje i u pístnic a těl tlumičů.
Poslední novinka se týká tlumiče RP23, u něhož byl upraven systém inteligentního tlumení. Nyní bude vždy jedna z poloh modré páčky nastavena na hodnotu tlumení 3 (nejvyšší), k ní pak budeme moci zvolit buď nulovou míru přitlumení pomalé komprese, nebo jednu z poloh 1 a 2.

Jaroslav Novák
Foto: Fox

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu