Děti budou závodit v sobotu v Plzni

2.6.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-06-03T14:54:10 --> <p>V sobotu 4. června na náměstí Republiky v Plzni se uskuteční další závod nového projektu cyklistických závodů pro děti TOUR DE KIDS.<br /> Závodit může každý, od těch nejmenších až po děti narozené v roce 1998. Pro každého jsou připraveny dárky jen za registraci na závody (trička, cereální snack, pamětní list, časopis, Lipánek a pro Plzeň speciálně i frisbee).<br /> </p>

Vítězové získají dárky v hodnotě přes 3.000,– Kč (hračka, snacky, knížka, drobné dárky a především speciální cyklistický dres Tour de Kids). Také se můžete zúčastnit řady doprovodných soutěží o senzační ceny, například zájezd v hodnotě 15.000,– Kč.
Tímto projektem Tour de Kids se organizátoři snaží oslovit děti, pro které není kolo profesionální záležitost, ale které by si rádi zazávodily jako opravdoví závodníci. Většina profesionálů právě na takovýchto závodech začínala.

Přijďte i vy strávit příjemné odpoledne a zároveň dokázat, že Plzeň je sportovní město. Na prvním závodě v Pardubicích bylo na startu 246 dětí … Liberec ani České Budějovice nedokázali rekord překonat, jak na tom bude Plzeň?

V rámci odpoledne vystoupí na podiu Hanička malířka, která si připravila uplně nový zábavný pořad, který je opravdu plný nejen zábavy, ale také kouzel, soutěží, písniček, animačních tanečků a samozřejmě dárečků.

A jako novinku máme připraveno slosování startovních čísel o super ceny, například dětské kolo, trička, cereální snack na celý měsíc a další.

Vstup na akci je zdarma, startovné na závod je při online registraci a platbě 60,– Kč, při on-line registraci a platbě na místě 80,– Kč. Dá se zaregistrovat i před závodem přímo na náměstí. Přijďte s námi strávit příjemné odpoledne na náměstí Republiky, začínáme ve 13 hodin, registrace probíhá mezi 11 až 13.15 hodinou.

Více informací na www.tourdekids.cz

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu