Blog Jaroslava Kulhavého – PRVNÍ VÝHRA

23.5.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-05-23T13:10:10 --> <p>Už určitě víte, že Jaroslav Kulhavý o víkendu vyhrál závod Světového poháru v anglickém Dalby Forest. Níže přinášíme pravidelný blog Járy psaný bezprostředně po závodě, pocházející z jeho stránek. Jarda se v pondělí vpodvečer vrací domů, kde by až do středy měl trénovat, a ve čtvrtek ráno odjíždí do Německa k dalšímu závodu SP.</p>

„Tak letošní cíl jsem si splnil poměrně brzo, a to už při druhém závodu Světového poháru v anglickém Dalby Forest. Navíc, jako bonus – dres pro vedoucího závodníka SP!
Zdejší okruh je hodně rychlý a zábavný. Je to jeden z mých nejoblíbenějších závodů v SP. Už před závodem jsem se cítil perfektně, hodně to ovlivnilo doladění mýho 29″ Epica a taky jsem se už naučil jezdit na větších kolech, protože se 29″ chová přece jenom jinak než standardní 26″. Závod jsem chtěl rozjet co nejlíp po startu, abych měl kontrolu v technice, to se mi povedlo a pokračoval jsem dál sám a čekal, jak to bude za mnou. Celý závod jsem si jel svoje tempo a mohl tak reagovat na soupeře, a tak jsem za mnou jedoucího Absalona měl pod kontrolou. Forma vážně luxusní :).
Super je, že jsme opět vyhráli týmovou soutěž a hlavně to, že moje vítězství je historicky první vítězství na 29″ kole! Takže perfektní den pro Specialized Racing. Tým funguje bezchybně, mám v něm maximální podporu, a to mě posouvá dopředu.
Další závod mě čeká již za týden v německém Offenburgu. Budu se snažit uhájit dres pro lídra Světového poháru, i když Offenburg nezná jiného vítěze než Juliana Absalona, který je v průběžném pořadí hned za mnou.”
Jaroslav Kulhavý
Ilustrační foto: Michal Červený (mtbs.cz)

PS: Pokud vás zajímá, jak se před, při a po závodě stravuje Jaroslav Kulhavý z pohledu doplňků výživy, pak následovně. Používá sponzorské produkty Nutrend, před závodem Enduro Snack, Voltage bar a BCAA, při závodě Profidrink, Endurosnack a Carbosnack, a po závodě Regener, BCAA a Glutamin.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu