Dvě odpovědi – voucher pro dvě osoby

13.5.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-07-13T16:32:16 --> <p>Využijte jedinečné šance a vyhrajte dovolenou na horském kole od vydavatelství V-Press a hotelového sdružení „Mountain Bike Holidays" <a href="http://www.bike-holidays.com/cz/home.html">http://www.bike-holidays.com/cz/home.html</a>. Hotely Mountain Bike Holidays najdete ve třech zemích (v Itálii, Rakousku a ve Švýcarsku).</p>

Celkem se jedná o 64 hotelů ve 23 regionech. Jedna z nejzajímavějších oblastí na horská kola je salcburský Leogang. Právě v tomto regionu jsou hned dva Mountain Bike Holidays hotely. A kromě cyklistiky si v nich dosyta užijete i vodních radovánek. Jedná se o hotely Bike&Wellness Forsthofgut a Landhotel Rupertus.

Další zajímavou oblastí je Jižní Tyrolsko. Zde se můžete těšit na ideální kombinaci rakouské kvality a italské gastronomie a slunce. Aktivní sportovci si přijdou na své v hotelu Goldenen Krone nebo ve Vital Bike Hotel v Brixenu. Tady naleznou vynikající zázemí i ti, kteří nechtějí trávit každý den v sedle svého kola, ale chtějí vyzkoušet více sportů a zažít dobrodružství. Například horské túry, via ferraty, vycházky i nordic walking. Odvážnější případně mohou vyzkoušet rafting, canyoning a paragliding. S výběrem vhodné aktivity vám pomohou zaměstnanci hotelu. Zkrátka každý si najde to své. A právě o dovolenou v jednou z těchto hotelů hrajete.

Ve hře je voucher na dovolenou pro dvě osoby. Konkrétně se jedná o pobyt na tři noci s polopenzí pro dvě osoby a dvě letní karty na celou dobu pobytu. Cenu poskytuje společnost „Mountain Bike Holidays” http://www.bike-holidays.com/. Více informací najdete na www.forsthofgut­.at, www.rupertus.at, www.goldenekro­ne.com.

A co musíte udělat pro získání výhry? Stačí, když nám odpovíte alespoň na dvě ze čtveřice jednoduchých otázek:

Ten, kdo odpoví správně alespoň na dvě ze čtveřice otázek a bude vylosován, získá výherní voucher do jednoho z výše uvedených hotelů. Odpovědi posílejte mailem na adresu bike-holidays@vpress.cz nejpozději do konce května.

Výherce budeme informovat v prvním červnovém týdnu a jeho jméno zveřejníme v Cykloturistice č. 7–8/2011.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu