První značkový obchod GIANT STORE otevřen v Mladé Boleslavi

22.4.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-04-21T21:30:21 --> <p>Ve středu 20. dubna 2011 byl v Mladé Boleslavi, v budově obchodu JIRAPO Cyklosport, slavnostně otevřen Giant Store – první brand store značky Giant v České republice.</p>

Představení obchodu za účasti médií a přátel se neslo v příjemné uvolněné atmosféře. Slova se ujal Josef Přib, předseda představenstva společnosti Progress Cycle, která značku Giant na českém trhu zastupuje, a dále majitel obchodu Jiří Polnický s manželkou Radkou, kteří obchod vybudovali. Právě jim patřilo poděkování za důvěru ve značku Giant, bez které by první Giant Store nemohl vzniknout. Ze známých osobností pozvání přijala cyklokrosová legenda a osobní trenér dvojnásobného mistra světa v cyklokrosu Zdeňka Štybara, pan Vojtěch Červínek.
Společnost Progress Cycle, která není majitelem Giant Store, pouze spolupracovala na designu prodejny, dodala know-how a podílela se na počátečních nákladech, nyní jedná s dalšími potenciálními provozovateli obchodů tohoto typu. Zájemci o tento formát si mohou zvolit variantu „Giant Store”, kdy je značka prezentována zcela samostatně, nebo „Giant Store Inside”, kdy má značka uvnitř prodejny svůj vlastní prostor.

Co je Giant Store
Obchod, který svým zákazníkům nabídne širší sortiment kol Giant, než jaký nabízejí běžné obchody. Na ploše 120 metrů čtverečních zákazníci najdou kola všech kategorií, vybere si tedy opravdu každý. Dále nabídne sortiment značkových doplňků, který se rok od roku rozšiřuje, ale také další doplňky od značek z portfolia Progress Cycle, konkrétně batohy CamelBak, oblečení Gore, přilby Giro, sedla fi’zi:k, brýle Tifosi, mazací a čistící prostředky Finish Line a pláště a duše Hutchinson.
Obchod, který nabídne školený personál schopný zákazníkům kvalitně poradit při výběru kola nebo příslušenství.
Obchod, který nabídne TEST CENTRUM a kvalitní záruční i pozáruční servis.
A to vše v kultivovaném a stylovém prostředí, ve kterém se zákazník bude cítit příjemně.

O značce Giant
Historie dnes největšího výrobce jízdních kol na světě sahá do roku 1972. Ve svých šesti továrnách v Asii i Evropě vyrábí kola nejen s logem Giant, ale také pro další světové značky, například pro Trek, Scott či Colnago. Giant je moderní značkou jízdních kol, která je díky své vedoucí pozici na cyklistickém trhu lídrem v oblasti technologického vývoje (patentovaný systém zadního odpružení Maestro) a vlastního zpracování materiálů (slitiny hliníku a zejména špičková karbonová technologie Advanced).
Postavení značky Giant na českém trhu dlouho neodpovídalo její globální pozici a vysoké kvalitě, kterou nabízí. To se ale společnost Progress Cycle během posledních let snaží změnit a výsledky jsou jednoznačně pozitivní. Součástí tohoto vývoje je i podpora vzniku značkových obchodů Giant Store a Giant Store Inside.

GIANT STORE Mladá Boleslav
Na Radouči 1458, Mladá Boleslav
www.jirapo.cz

otevírací doba:
pondělí – pátek/ 9 – 18
sobota/ 9 – 13

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu