Do práce na kole

25.3.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-03-24T18:49:07 --> <p>Chcete se pobavit, vyhrát kolo nebo zájezd do Kodaně a zároveň prospět svému zdraví i pražskému ovzduší? Rádi byste jezdili nebo už jezdíte do práce na kole? Chcete, aby Vaše fi rma podporovala aktivní a šetrné způsoby dopravy? Zapojte se do kampaně Do práce na kole</p>

Hlavní součástí kampaně Do práce na kole je soutěž Cyklozaměstnavatel roku 

Kdo se může zapojit? Každý z vás, jste–li zaměstnancem či vedoucím jakékoli obchodní, neziskové anebo i státní společnosti, dále jen firmy. 

Jaké jsou podmínky? Stačí dát dohromady tým alespoň dvou lidí ve vašem zaměstnání, kteří budou ve dnech 29. dubna – 29. května soutěžit o co největší počet „zelených kilometrů“, ujetých do práce a z práce na jízdním kole. Odměněn bude: 

  • Nejlepší tým
  • Jednotlivec
  • Firma 

Bodovat se bude také úroveň opatření, kterými vaše fi rma podporuje svoje zaměstnance v dojíždění do práce na kole (infrastruktura, motivační programy atd.). Tato opatření budou hodnocena pomocí jednoduchého dotazníku, který vyplníte na našich stránkách. Čas inovovat a zavádět nová opatření máte do začátku června. Poradíme vám i jak – od 22. března na www.dopracenakole.net. 

Vaši originalitu a kreativitu oceníme ve zvláštní soutěžní kategorii o nejkreativnější přístup. Natočte video nebo nafoťte a popište, jak jezdí váš tým do práce na kole, jaké překážky musí překonávat nebo čím mu naopak váš zaměstnavatel pomáhá. Všechny příspěvky zveřejníme a ty nejlepší odměníme cenou. 

Proč se do soutěže zapojit? Co tím získám? 

Bude vás to bavit. Součástí programu Do práce na kole je řada soutěžních i nesoutěžních aktivit, které zaručeně zaujmou a pobaví jak zaměstnance, tak vedení vaší fi rmy. 

Prospějete tím sobě i životnímu prostředí Prahy. Jízdou na kole si vylepšíte nejen fyzickou kondici a náladu, ale pomůžete také odlehčit pražskému ovzduší. 

Ušetříte čas i nervy ztracené v dopravních zácpách, neboť jízdní kolo je ve městě na vzdálenost do 4 kilometrů nejrychlejším dopravním prostředkem. Peníze za benzín, které byste utratili při jízdě osobním automobilem. Peníze za reklamu, protože dobré umístění v soutěži bude pro vaši fi rmu vizitkou společenské odpovědnosti, vyspělosti a kreativity, což ocení všichni včetně vašich zákazníků. 

Získáte slevy. Každý soutěžící bude mít možnost čerpat ze slevových programů na zboží ve vybraných cyklistických obchodech a servisech. 

Můžete vyhrát hodnotné ceny. Vyhrát můžete víkendový zájezd do Kodaně pro dvě osoby, jízdní kolo, cyklistické vybavení a mnoho dalších hodnotných cen. 

 

Poradíme vám, jak na to 

V rámci programu nabízíme zapojeným fi rmám i jednotlivcům poradenství. Poradíme například, jak postupovat při instalaci cyklostojanů, nabídneme sadu teambuildingových cyklovýletů, dozvíte se, jak se v městském provozu vyhnout nehodě či krádeži kola, na požádání vám navrhneme nejlepší trasu z vašeho bydliště do vašeho zaměstnání anebo poskytneme asistovanou jízdu do práce. 

Jak se mohu přihlásit? 

Od 22. března bude možné zaregistrovat váš fi remní cyklotým na stránkách www.dopracenakole.net. Do té doby pište koordinátorce projektu na adresu iva.neveceralova@auto-mat.cz anebo volejte na mobil: +420 731 976 694. 

Zveme vás také na Velkou jarní cyklojízdu, 

startující 28. dubna v 18:30 z Jiřího z Poděbrad, která slavnostně zahájí soutěž zaměstnaneckých týmů o „zelené kilometry“ a na jejímž konci je připraven bohatý program v klubu Meetfactory. 

(tz) www.dopracenakole.net

Do práce na kole

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu