Cyklo Point otevřel v Brně naproti univerzitě

4.3.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-03-07T13:57:38 --> <p>V úterý 1.3. 2011 otevřel v Brně v Bohunicích již čtvrtý cyklistický obchod Cyklo Point. Prodejna se nachází v přízemí obchodního areálu Kampus naproti hlavnímu vchodu do hypermoderní Masyrykovy Univerzity, hned u autobusové zastávky. Čistý jednoduchý zelenobílý design s bělostnou podlahou zářil novotou a leskem stejně jako kola Merida, která je jedinou značkou kol nabízenou v totmo řetězci.</p>

První tři Cyklo Pointy již byly zprovozněny v Táboře, Valašském Meziříčí a v Jihlavě a do dvou měsíců by měly být otevřeny další dva. Celý projekt byl prezentován na veletrhu Bike Brno loni v říjnu a sklidil, jak jinak, obdiv i kritiku. Jeho podstatou je především nabídka stávajícím dealerům Meridy, především těm, jejichž rozvoj a situacenekore­sodnuji se skutečnými možnostmi oboru, místa a značky.

Otevření brněnského obchodu takzvaně „na zelené louce“, tedy v místě, kde cykloobchod nebyl, reaguje na to, že Merida ukončila spolupráci s obchodem Kola Šírer na Víděňské ulici. Franšízantem Cyklo Pointu v Bohunicích také je bývalý vedoucí Šírerovy prodejny Jan Bodnár, kterého se svým bývalým zaměstnavatelm pojilo i dlouholeté přátelství a původ v Berouně.

Síť Cyklo Pointů bude fungovat stylem franšízy, kdy obchodníci získají jednak finanční jistotu, zázemí a marketingovou podporu, ale hlavně hotový moderní koncept. Spolu s Meridou jsou tu nabízeny značky Biemme, Laser, Icebreaker, Shimano a další.

Více informací na www.cyklopoint.cz.

Na obrázku zleva Jan Bodnár, Petr Vaněk, Jaroslav Štefánik

(mr)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu