Nový dovozce značky Lapierre do Čech

9.2.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-02-10T00:45:00 --> <p>Lapierre oznamuje začátek nové éry v České republice. Firma Schindler, spol. s r. o., se stala od ledna 2011 novým výhradním dovozcem produktů této francouzské značky do ČR. Nový importér bude zodpovědný za činnosti spojené s prodejem, marketingem a poprodejními službami.<br /> </p>

S výrobou kol s tímto logem začal v roce 1946 Gaston Lapierre. I když dnes patří značka Lapierre pod křídla jedničky v prodeji kol na evropském trhu, společnosti ACCELL GROUP, stále je ve vedení firmy Lapierre ve Francii vnuk zakladatele Gilles Lapierre. V 80. letech se díky tomu, že Lapierre předvídal rozvoj trhu s MTB, firma dostala mezi lídry trhu s horskými koly. Díky šíři sortimentu, který zahrnuje téměř všechny kategorie kol, je Lapierre jedničkou na francouzském trhu. V současné době se pohybuje roční produkce kol na čísle přesahujícím 90 000 kusů.
Schindler, spol. s r. o., je moderní firmou, která má v cyklistické branži dlouholeté zkušenosti. Díky svému podnikatelskému instinktu a základní filozofii svého podnikání expandovala firma z malého obchodu se servisem do velké společnosti působící ve velkoobchodní sféře se sportovním zbožím. Ve sportovní branži je firma známá především díky spojení s německými koly Ghost, ale dováží také tlumiče a vidlice X-Fusion, špičkové přilby Cratoni, legendární americké cruisery Electra a další sportovní značky.
(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu