FOR BIKES 2011 – jediný jarní cyklistický veletrh v Praze

2.2.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-02-01T15:16:33 --> <p>Letošní hlavní cyklistickou sezonu zahájí největší jarní specializovaná cyklistická výstava FOR BIKES. Novinky ze světa kol pro sezonu 2011 v Pražském veletržním areálu ve dnech 25.-27. března 2011 představí renomovaní tuzemští i zahraniční výrobci a dovozci kol, cyklistického vybavení i doplňků.</p>

Doprovodný program ukáže trendy v cykloturistice a zabaví celou rodinu. Nastupující světový trend, kterým je rozvoj elektrokol, proniká i do České republiky. Na výstavě proto najdete rozsáhlou nabídku elektrokol a možnost je otestovat na speciální testovací dráze. Děti budou mít možnost vyzkoušet si šikovnost na speciální dovednostní dráze, dospělí zase příležitost projet se na nových modelech celoodpružených kol na venkovním parkúru. Novinkou je také ucelená prezentace jednotlivých regionů ČR, kde jejich zástupci představí své stávající a nově vybudované cyklotrasy, singletreky i bikeparky. Chybět nebude ani představení a vysvětlení principů bezpečné cyklodopravy ve městech.

 

Autogramiáda Zdeňka Štybara
Osobností veletrhu FOR BIKES 2011 bude Zdeněk Štybar, jedna z nejvýraznějších osobností současné české cyklistické scény. Dvojnásobný mistr světa a pětinásobný mistr České republiky v cyklokrosu, vítěz loňského Světového poháru a Superprestige a nejvýše postavený muž žebříčku Mezinárodní cyklistické unie UCI za sezonu 2009/10 slavnostně veletrh otevře a bude přítomen u promo akcí a autogramiád na FOR BIKES.

 

Inspirace na aktivní dovolenou i jednodenní cyklovýlety
Inspirací pro výlety i pro aktivní dovolenou můžete během veletrhu načerpat u expozic specializovaných cestovních kanceláří na cykloturistiku u nás i v zahraničí.

 

Novinky v doprovodném programu
Nově zde mohou návštěvníci shlédnout i výstavu historických kol, závody for BMX nebo ukázky aquabikingu ve velkém bazénu v jedné z hal, premiéru bude mít U-rampa, kde proběhne prestižní závod našich nejlepších jezdců a následně exhibice o Best trick s peněžitou odměnou. Pro návštěvníky, kteří přijedou kolmo, budou připraveny před vstupem uzamykatelné stojany na kola.

Další aktuality sledujte na www.forbikes.cz.
(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu