Stimulace dechu pro lepší výkon

27.1.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-01-27T11:34:52 --> <p>Česká společnost truconneXion oznámila podpis distribuční smlouvy s britskou společností HaB international na výrobky řady POWERbreathe, které se používají na trénink a posilování dýchacího aparátu.</p>

Díky svému unikátnímu konceptu a špičkovému vědeckému zázemí jsou výrobky řady POWERbreathe jedničkou na tomto rychle se rozvíjejícím trhu a umožňují významné zvýšení výkonnosti sportovců, jakož i léčbu celé řady dýchacích chorob.

„Výrobky POWERbreathe poskytují mimořádnou hodnotu nejen vrcholovým sportovcům, ale prakticky všem kteří prahnou po zlepšení kvality svého života. Účinný trénink dýchacího aparátu dokáže totiž zcela legálním způsobem zvýšit množství vzduchu dopravovaného do plic a zajistit tak mnohem lepší práci jak svalového, tak oběhového aparátu. Pro sportovce snad neexistuje oblast, která by měla na jeho výkonnost tak zásadní vliv jako dýchací aparát a přitom možnosti jak ho rozvíjet byly doposud pro normálního smrtelníka nedostupné. Při využití systému POWERbreathe je dosažení výrazného pokroku v kapacitě ventilačního aparátu otázkou několika týdnů a čas strávený tréninkem není delší než čas na běžnou denní údržbu chrupu. To je nabídka, která se prakticky nedá odmítnout,” podotýká Robert Kleiner, člen představenstva společnosti truconneXion.

Přístroje POWERbreathe jsou tak vhodným doplňkem sportovního tréninku ale i zcela samostatným oborem, který umožňuje uspokojivě řešit velké množství respiračních chorob, včetně astmatu. Stimulátory jsou malé, vejdou se do tašky nebo do kabelky a jejich použití je velmi snadné. Nejlevnější mechanické modely se dají pořídit již okolo tisícikoruny, nejdražší plně digitální přístroje, mající uplatnění například v medicínské praxi, mohou stát i desítky tisíc korun.

Výrobky POWERbreathe budou prostřednictvím společnosti truconneXion na našem trhu plně dostupné již v prvním čtvrtletí tohoto roku.

(tz)


O produktech POWERbreathe – www.POWERbreathe.cz, www.POWERbreathe.com

HAB International Ltd. je britskou společností sídlící v anglickém Southamu. Společnost má svůj vlastní vědecký, vývojářský a výrobní tým, který již od svého vzniku spolupracuje s nejuznávanějšími autoritami oboru v čele s profesorem aplikované fyziologie a medicíny Allisonem McConellem, jehož výzkumy v oboru respirace jsou považovány za světově uznávaný standard. Výrobky POWERbreathe získaly celou řadu mezinárodních ocenění za přínos, inovaci a design a jsou homologovány a předepisovány pro užití ve zdravotnictví při léčení dušnosti, astmatu a mnohých dalších respiračních chorob.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu