Malevil Cup 2011 odstartoval přihlášky

19.1.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-01-19T09:22:48 --> <p>11. 1. 2011 v 11.11 hodin – Vážení příznivci horských kol a cyklomaratonů, dovoluji si vás pozvat na další ročník vámi tolik oblíbeného závodu, jehož jste i vy neodmyslitelnou součástí. Po loňském ročníku plného změn chceme navázat na vše, co se osvědčilo. Maraton je určen pro širokou sportující veřejnost, handicapované, licencované závodníky kategorie Elite/U23 a amatéry. Součástí sportovního programu jsou také závody určené pro dětské kategorie i doprovodný program.</p>

Připravujeme tedy pro vás opět trasy A – 105 km, B – 65 km, C – 40 km.
Trasy doznají lehké úpravy, ne ale již takové jako v uplynulém roce. Určitě ale oceníte nový úsek nad lázněmi Oybin (trasa A, B). Připravujeme i změnu na trase A –105 km, tato je ale zatím v jednání. Uvedené údaje, co se týká kilometráže a převýšení, berte proto zatím orientačně. Stálice tras jako je vrchařská prémie na Hvozdu (Hochwald), průjezd lázněmi Oybin, úseky pod vrcholem Luž či singltrail u nádrže Kristýna zůstávají.
Tak jako v roce 2010 bude i letos vypsána trasa C na 40 km, určená primárně kadetům, juniorům, handicapovaným a všem, kteří si netroufají na zdolání stoupání z Oybinu na vrchol Hvozdu.
TEAMová soutěž je vyhlášena na trase B – 65 km, účastnit se mohou tří a vícečlenná družstva.
Soutěž O pohár ČT 4 Sport trasa B – 65 km a tím i celý Malevil Cup se koná pod patronací sportovního kanálu České televize.
Malevilský bike víkend je i pro děti. Opět jsme nezapomněli na naše nejmenší. Děti a mládež si mohou zazávodit v sobotu dopoledne přímo na ranči. Mezi fanoušky budou patřit i zvířátka malevilské zoo, kudy vede trasa Malevil Child race 2011.

Čokojízda Malevil – společný výlet rodičů a dětí na trase Jablonné v Podještědí – Ranč Malevil. Této jízdy je možno se zúčastnit s dětským vozíkem, cyklosedačkou atd. Každé dítě dostane čokoládu a dospělák jeden nápoj (pivo, limo). Na programu této jízdy je návštěva ranče, místní ZOO a fandění všem závodníkům.
Malevil bike sprint bude i letos. Na páteční podvečer připravujeme opět Malevil sprint. Z kvalifikační jízdy postupují 4 nejlepší muži a ženy do finálové jízdy. Ceny pro první tři muže a ženy budou mimo jiné i letos startovné na malevilském maratonu (již zaplacené startovné vám vrátíme).
Malevil Cup je opět součástí prestižních seriálů – Českého poháru v MTB maratonu vypsaného Českým svazem cyklistiky, rozšířené prestižní MarathonMan-Europe a iVelo bike maraton série.
Nejenom sportem je ale živ člověk. Myslíme i na kulturu, a tak jako roky zpátky připravíme i v roce 2011 doprovodný program od pátečního podvečera do nedělního časného rána.
Přijměte tedy i letos naše pozvání a přijeďte ozkoušet atmosféru závodu, který bude v roce 2012 hostit mistrovství Evropy v maratonu horských kol.

Takže trénujte a nejdéle v červnu se na Vás těšíme.

Za pořadatele Radek Patrák

Pakli sport klub Jablonné v Podještědí

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu