Zdravotní problémy dál sužují české cyklokrosaře

27.12.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-12-27T11:29:59 --> <p>Včerejší belgická zastávka Světového poháru v cyklokrosu přinesla pro český cyklokros další smutný okamžik. Radomír Šimůnek, který v úvodu závodu bojoval se Svenem Nysem o třetí pozici, dostal na jedné z rovinek smyk, po němž následoval nepěkný pád do mobilních bariér. Radek sice okamžitě vstal, avšak jeho ruka podpírající rameno a bolestivá grimasa signalizovaly jediné – zlomenou klíční kost.</p>

Nutno dodat, že okruh v Zolderu byl díky obrovskému množství sněhu na trati skutečně náročný a s jeho zdoláváním měli problém všichni závodníci. Nejlepším českým jezdcem v kategorii elite tak při neúčasti Zdeňka Štybara byl na 13. místě Martin Zlámalík. V ženách zajela pěkné páté místo Pavla Havlíková, v kategorii do 23 let byl nejlepším Čechem sedmý Karel Hník, stříbrnou medaili pak vybojoval junior Vojtěch Nipl.

Zdeněk Štybar se po pauze způsobené zdravotními problémy s kolenem postaví na sportovní čáru dnes při závodě Superprestige v Diegemu. Tradiční večerní klání za umělého osvětlení můžete sledovat online v 17:30 na superprestige­.vt4.be.

(jn)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu