DH tým Rocky Mountain s novými jezdci

22.12.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-12-22T10:30:30 --> <p>V sezoně 2011 budou na strojích legendární kanadské značky Rocky Mountain nově na sjezdových tratích bojovat Jamie Biluk a Ryan Vanderham (bratr Thomase). Oba jezdci v roce 2010 reprezentovali Kanadu na závodech Světového poháru.</p>

Sportovní marketingový manažer Rocky Mountain Peter Vallance k tomu říká: „Na závodních okruzích Světového poháru jsme díky týmu Maxxis-Rocky Moutain měli spousty úspěchů, avšak chtěli jsme posílit naši účast na amerických a národních DH závodech. Angažováním Jamieho a Ryana jsme získali jedny nejlepších a nejtalentovanějších kanadských jezdců. Jejich přítomnost bude rovněž velmi přínosná pro testování nových produktů.”

Pětadvacetiletý Jamie Biluk žijící ve Vancouveru patří již několik let ke stálicím kanadských sjezdových závodů, na nichž nejednou stanul na stupních vítězů. „Je to úžasné být součástí formace Rocky Mountain. Tým je perfektní, kola úžasná a já se těším na úspěšnou sezonu. Rocky je úžasná kanadská značka, která diktuje bikové scéně, a mít ji za zády mi pomůže dosáhnout mých cílů v nadcházející sezoně,” komentuje přestup Biluk.

Vanderham, dvacetiletý rodák z Vancouveru, který prorazil v roce 2010, se bude v následující sezoně snažit sbírat další úspěchy. „Jsem nadšený, že mohu opět jezdit za Rocky Mountain. Před lety jsem byl součástí jeho projektu pro mladé talenty, a tak se velmi těším, až budu opět jezdit na Flatlinu a Slayeru. Podpora od lokální společnosti mi dává tu nejlepší pozici pro dalšímu zlepšování.”

Biluk a Vanderham budou startovat na vybraných závodech amerického a kanadského poháru a na závodech poháru Pro GTR a rovněž také na dvou závodech Světového poháru konkrétně v Mont St. Anne a ve Widhamu.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu