Stahuj jede – doplněné o manuály!

29.8.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-09-27T17:27:46 --> <p>Rubrika Stahuj na stránkách <a href="http://www.iVelo.cz">www.iVelo.cz</a> byla po rekonstrukci související s celkovou změnou tohoto webu nedávno opět spuštěna. Je přehlednější a také nabitější. K fotografiím, videům a GPS trasám přibyly manuály – ojedinělé zázemí nejen pro ty, kdo si kola nastavují a opravují sami.</p>

Nová podoba oddělení Stahuj zatím nabízí manuály pro vidlice a kotoučové brzdy, vše přehledně členěné dle značek. Nezůstali jsme přitom pouze u aktuálních verzí, ale připravili jsme pro vás návody i pro starší modely! Na doplňování dalších a dalších návodů dále pracujeme, pokud jste tedy zatím nenašli ten „svůj“, za pár dní už vše může být jinak – případně nás upozorněte, pokud budete mít pocit, že nová rubrika něco postrádá.

Stejně tak budou dále doplňovány i další sekce, především pak fotografie, které nyní lze stáhnout coby wallpapery, to se však záhy změní – fotografie bude k dispozici i v plném rozlišení pro možnost vytištění a použití třeba jako plakátu. Stahuj se vyplatí navštěvovat pravidelně a kontrolovat nové zajímavé přírůstky!

Užijte si novou podobu a možnosti rubriky Stahuj – přímo se do ní dostanete z menu, kde je odkaz pod záložkou Služby-zábava. A nebo klikněte ZDE.

Doufáme, že vám Stahuj přinese potřebné informace i zábavu.

Rudolf Hronza

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu