Michal Prokop TWELVE: May 2010

25.6.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-06-24T17:42:30 --> <p>Další díl seriálu Twelve dokumentujícího sezonu bikera Michala Prokopa je hotov. Rob Trnka s Janem Mocňákem pro vás připravili novou porci fotek a hlavně aktuální video!</p>

Kolotoč Světového poháru se naplno roztočil v Houffalize, kam zamířila i nově zformovaná karavana týmu AGang budící pozornost kdekoli se objeví. V čele Ford F350, následovaný další americkou klasikou, nezaměnitelným karavanem Airstream. I leckterý trucker u čerpací stanice udiveně zvedá obočí… V depu pak česká parta rozjela nonstop barbecue. Když loni tradiční hostitel světové série cross country přidal do programu také fourcross, ukázalo se to jako skvělá volba a Michal si noční show před tisíci nadšených fanoušků vychutnal až do konce. Jeho třetí místo skvěle završilo povedenou premiéru nového týmu.

Krátká zastávka u Slim Grafix a debata nad novou přilbou Michalova spolucestujícího na cestě do Mariboru, a druhé kolo Světového poháru ve fourcrossu může začít. Nekonečný liják, bezedné bahno a pád ve druhé zatáčce první jízdy… Tak by se dala krátce shrnout slovinská zastávka na trase fourcrossového cirkusu, ale byla by to jen část pravdy. Zklamání z výsledku totiž nakonec překrylo nečekané vítězství zmíněného spolucestujícího, matadora světových tratí, Michala Marošiho.

Prokop na čtyřkolce, Maroši na své motorce, po návratu ze slovinských bahenních lázní si oba Michalové společně vyrazili odreagovat se od nabitého závodního programu do divokého prostředí někdejšího vojenského prostoru sovětské armády v blízkosti Milovic, se svými motorovými, i šlapacími hračkami. Kolo zkrátka zůstává ve hře, ať jde o pořadí nebo obyčejný volný den, a v květnovém pokračování TWELVE si kola užijeme, i když se příroda snaží tvářit, že léto letos nebude.

 

Sledujte zde.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu