Boje o tituly začaly – mistryní je Sáblíková!

23.6.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-06-23T15:21:10 --> <p>Tento týden probíhá společné mistrovství ČR a SR v silniční cyklistice. Disciplíny jsou rozděleny mezi slovenský Holíč a český Kyjov. V úterý vybojovala časovkářský titul skvělým výkonem Martina Sáblíková.</p>

Sáblíková na dvaceti kilometrech „nadělila” 46 vteřin druhé Martině Růžičkové a téměř dvě minuty třetí Gabriele Slámové. Její start na podzimním australském mistrovství světa tak nemusí být utopií. Juniorský titul získal na stejné trati obhájce loňského vítězství Daniel Turek z Lanškrouna.

Ve čtvrtek je na pořadu časovka jednotlivců mužů a mužů do 23 let, časovka družstev juniorů a dvojic juniorek a žen. Na víkend se peloton přesouvá do Kyjova, kde budou rozdány medaile v silničním závodě jednotlivců. V sobotu ve 14:00 odstartují ženy, v neděli v 10:00 se vydá vstříc 180 kilometrům nejsledovanější kategorie mužů. Během celého mistrovství je připraven bohatý doprovodný program, takže nemáte-li kam vyrazit, jděte fandit a rodinu vezměte s sebou!

M ČR v silniční cyklistice 2010

(kk)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu