Kellys Malevil Cup 2010 klepe na dveře

9.6.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-06-09T16:09:56 --> <p>První bikové mistrovství České republiky se nezadržitelně blíží. V sobotu 19. června budou obhajovat své bikemaratonské tituly Jan Hruška a Pavlína Šulcová. Jan Hruška se zároveň na Malevilu pokusí o třetí prvenství v řadě a udržení si titulu Krále Lužických hor. Vyzve Královna Lužických hor Barbora Manďáková Pavlínu, aby si tak do svého vlastnictví vydobyla zpět dres pro nejlepší maratonkyni?</p>

XI. Kellys Malevil Cup – důležitá čísla a informace:

  • 1000 – více než tolik již nyní registrujeme přihlášek, z toho 250 prostřednictvím série MarathonMan-Europe 2010
  • 19. červen – přesun z tradičního termínu druhé květnové soboty na třetí červnovou sobotu byl nevyhnutelný z mnoha důvodů. Chtěli jsme pořádat mistrovství České republiky a v roce 2012 i mistrovství Evropy a jinak to nešlo. Naši věrní účastníci nám přesto nedali košem, čehož si vážíme a děkujeme!
  • 11. 6. 2010 – uzávěrka přihlášek za zvýhodněné startovné, po tomto datu se bude možné přihlásit POUZE v pátek 18. 6. 2010 při prezentaci přímo na Ranči Malevil.
  • Milka a Scott – noví sponzoři dětských závodů na Ranči Malevil. Nenechávejte své ratolesti doma, čeká na ně spousta dárků, atrakcí a zábavy. Registrace k dětským závodům bude možná i v sobotu 19. 6. do 9.00 hodin, start je od 9:30.
  • Celebrity – přes tisíc závodníků, tři sta organizátorů a pracovníků Ranče Malevil, tisíce fanoušků na trase. Jsme rádi, že s námi budou i olympijští medailisté – lyžaři Lukáš Bauer a Martin Jakš jedou trasu 65 km. Původně avizovaná Šárka Záhrobská nakonec nedorazí neb testuje lyže na novou sezonu, tak snad příště.
  • Česká televize – cyklistiku dělat umí a podporuje ji, a né že ne. Letos má mimo jiné za sebou úspěšné akce typu mistrovství světa v cyklokrosu v Táboře a Merida Bike Vysočina. Její štáb pod vedením Karla Jonáka přijede i na Malevil. Těšte se na padesáti minutovou reportáž.
  • Téma pro hosty v ČT 4 sport – o čem bude řeč? Mistrovství České republiky v maratonu horských kol a Kellys Malevil Cup 2010. Kdy? V úterý 22.30 hod. po fotbale Brazílie – KLDR za účasti Jirky Nováka (mistr a vicemistr ČR v XCM) a Radka Patráka (ředitel Kellys Malevil Cup 2010)
  • Krásné slunečné počasí – objednáno!
  • Ubytování – pokud hledáte ubytování na Malevil Cup, chatový tábor Autocamp – koupaliště Jablonné má stále několik volných chatek.
  • Více najdete na: www.paklisport.cz

Obrázek, poznámka redakce: na vlastní oči jsme se přesvědčili, že také během uplynulého víkendu probíhaly odklízecí práce v lesích (tedy v tom, co po nich zůstalo) po nedávné větrné smršti, která se přehnala oblastí pod Luží, kudy tradičně prochazí trať Malevilu.

(tz) Foto: archiv Malevilu, Jakub Faifer

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu