Polom na Malevilu

28.5.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-05-28T15:19:52 --> <p>Jistě jste zaregistrovali pondělní větrnou smršť doprovázenou silným krupobitím, která se přehnala nad Lužickými horami. Pokud nenastane nějaká další komplikace, měli bychom trať do doby konání závodu uvést do takového stavu, aby byla plně průjezdná. V současné době je však PŘÍSNÝ ZÁKAZ vstupovat do části lesa zasažených polomy. Oblast je označena výstražnými cedulemi a jde zde o život. Prosíme proto, abyste toto varování respektovali.</p>

Děláme maximum proto, aby se Malevil uskutečnil v plánované podobě. Jediné omezení je, že v současné době nelze trénovat na celé trase A 105 km.

Trasa A je pak bez problému průjezdná, pokud si jí zkrátíte mezi občerstvovačkou U Jána a přehradou Naděje po šotolinové cestě nebo po žluté TZ. Dejte pozor na lesní techniku.

Ostatní části trasy A, B a C jsou průjezdné a jsou polomy nedotčeny. Po předešlých deštích je sice hodně bláta, ale trasa je sjízdná.

Uzávěrka přihlášek Marathonman Europe se blíží. Pokud chcete jet celou sérii a vlastnit i originální dres, máte šanci se přihlásit pouze do neděle 6. 6. 2010 včetně. To samé platí i pro ty, co chtějí chodit ve slušivých ponožkách od Elevenu. Uzávěrka přihlášek Malevil Cupu se suvenýrem je také 6. 6. 2010.

Upozorňuji všechny marathonmence, že ve startovce Malevilu se najdou až po spárování obou startovních listin.

V tuto chvíli registrujeme téměř 600 přihlášek.

(rp)
Foto: archiv Malevil

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu