Rok s Lancem: nejblíže, jak jen to jde

11.3.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-03-11T10:58:21 --> <p>Unikátní obrazovou publikaci v české verzi připravilo ve spolupráci s redakcemi časopisů 53×11 a Velo vydavatelství Triton. Začátkem dubna tak na tuzemském trhu vyjde kniha Lance Armstrong: Comeback 2.0, soupeření a soukromí.</p>

Kniha je složená z barevných i černobílých fotografií komentovaných samotným sedminásobným vítězem Tour de France. Autorkou snímků je Elizabeth Kreutzová, která s Lancem strávila celou loňskou návratovou sezonu. Americká fotografka za svou práci vybranou do série dvanácti záběrů, jež jsou součástí knihy, nedávno získala prestižní cenu World Press Photo v kategorii sportovní příběh. Podařilo se jí zachytit Armstronga během přípravy, v soukromí s dětmi, po narození čtvrtého potomka, syna Maxe, ve skutečně intimních chvílích odběru vzorku pro antidopingovou kontrolu, během hospitalizace po zlomenině klíční kosti i následné rehabilitace, v týmovém zákulisí na Giro d´Italia i Tour de France.

Jedná se o dosud nezveřejněné fotografie. Ještě nikdo se nedokázal dostat tak blízko k slavnému cyklistovi, ještě nikdo nenahlédl tak detailně do jeho soukromí. Toto je zcela ojedinělý dokument zobrazující sílu Armstrongovy motivace k jeho návratu, již druhého v pořadí. Kniha je nabízena za 648 Kč a za tuto cenu, zahrnující balné i poštovné, ji můžete objednat už nyní jen na našem webu, rozesílána bude kolem 15. dubna.

(kh)


Ukázka z knihy: www.worldpressphoto.org

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu