Frézované barevné korunky Hope

29.1.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-01-28T13:18:44 --> <p>Britská značka Hope je známá nejen coby výrobce kotoučových brzd, ale i řady dalších komponentů a příslušenství jasně identifikovatelného díky nepřehlédnutelným frézovaným tvarům a nápadnému eloxování. Jejich řady se přitom nyní opět o něco rozšiřují.</p>

V katalogu již dříve uvedená horní korunka s integrovaným představcem, avšak doposud pouze jako prototyp, se nyní konečně dočkala své reálné podoby. Dostupná bude pro vidlice Fox 40 a poslední generaci RockShox Boxxer. Na výběr bude opět poměrně široká paleta barevných provedení, rozměr ale pouze jeden s představcem nulového sklonu a délky 50 mm určeného pro oversize řídítka (průměr 31,8 mm). Majitelé jiných vidlic, jako je třeba Marzocchi 888 a Manitou Dorado, mají zatím bohužel smůlu.
Další novinkou v nabídce bude sedlovka nazvaná Eternity, která bude využívat jak jinak než frézovaného zámku, tentokrát ale umístěného přímo v ose a stahovaného jediným centrálním šroubem. Průměry budou na výběr tři (27,2/30,9/31­,6 mm), barva ale pouze jediná – černá. V průběhu roku by se ale měly na trhu objevit barevné kity obsahující jednotlivé části zámku, díky nimž bude možné sedlovku barevně sladit se zbytkem kola.
Štěpán Hájíček
Foto: Hope

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu